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1994-01-01
Pocket-Knives: The Collector's Guide to Identifying, Buying, and Enjoying Vintage Pocketknives - de Levine Bernard, Bernard Levine (Author)
Details Pocket-Knives: The Collector's Guide to Identifying, Buying, and Enjoying Vintage Pocketknives
Les données ci-dessous montre des caractéristiques complètes relatives aux Pocket-Knives: The Collector's Guide to Identifying, Buying, and Enjoying Vintage Pocketknives
Le Titre Du Fichier | Pocket-Knives: The Collector's Guide to Identifying, Buying, and Enjoying Vintage Pocketknives |
Sortié Le | 1994-01-01 |
Traducteur | Kamilis Vittorio |
Quantité de Pages | 701 Pages |
La taille du fichier | 28.38 MB |
Langage | Anglais et Français |
Éditeur | Bella Books |
ISBN-10 | 6095968036-HNR |
Type de eBook | AMZ EPub PDF EGT ODM |
Écrivain | Levine Bernard, Bernard Levine |
EAN | 229-6315439482-RLM |
Nom de Fichier | Pocket-Knives-The-Collector's-Guide-to-Identifying-Buying-and-Enjoying-Vintage-Pocketknives.pdf |
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